ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/5/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/5/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/5/2019
Συγγραφέας: Σ.Σ.Δ.Μ
Κωδικός άρθρου: 3152019b
Τύπος άρθρου: Λοιπά άρθρα

Θέμα:

41 εκλογοαπολογιστικό συνέδριο ΠΟΣ/ΔΕΗ και συγκρότηση σε σώμα.

 

την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε το 41 εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΣ/ΔΕΗ το οποίο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο <<ΤΙΤΑΝΙΑ>> Πανεπιστημίου 52 Αθήνα ,έλαβαν μέρος 147 αντιπρόσωποι των Σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, Τρίτη 14 Μαΐου ,πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός των συνέδρων και Διοικητικός απολογισμός από τον πρόεδρο της ΠΟΣ/ΔΕΗ Αθανάσιο Τριανταφυλλίδη, καθώς και ανακοίνωση του προγράμματος δράσης από τον Γενικό Γραμματέα Αλέξανδρο Αυγερινοπούλου.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ψηφίστηκε ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης ο οποίος προήδρευσε στις εργασίες του συνεδρίου. Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες εκ μέρους συνέδρων για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους.

Οι συνάδελφοι ανέπτυξαν αναλυτικά και εμπεριστατωμένα τις απόψεις τους πάνω σε ποικίλα θέματα όπως το ασφαλιστικό και το ζήτημα της Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ως αποτέλεσμα διαπιστώθηκε πλήρης σύμπνοια όσον αφορά τα προβλήματα με οποία καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι οι Συνταξιούχοι τόσο της Αθήνας όσο και της περιφέρειας και αποφασίστηκε ότι σθεναρά και δυναμικά θα συνεχιστεί ο αγώνας για τη δικαίωση των συνταξιούχων ενάντια στη λιτότητα και την εξαθλίωση.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣ/ΔΕΗ, οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά μετά την διαλογή των ψηφοδελτίων και την καταγραφή του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, εκλέχθηκαν τα 21 μέλη του ΔΣ  και τα πέντε μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής της ΠΟΣ/ΔΕΗ.

ΤΑ 21 ΕΚΛΕΓΈΝΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΥΓΚΡΟΤΉΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΏΜΑ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΪ́ΟΥ 2019 ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 13 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΎ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΜΥΣΤΙΚΉ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΕΚΛΈΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΈΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΩΣ ΕΞΉΣ:

Καταθέστε σχόλιο

Το όνομα σας:


Η αξιολόγηση σας: Σημείωση η HTML δεν μεταφραζεται!

Βαθμολογία: Κακό           Καλό

Γράψτε στο παρακάτω κουτί τον κωδικό που βλέπετε:Powered By kapsisted
Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ © 2019